تبلیغات
رامهرمز رامهرمز - خوراك گوشت و سیب زمینی
 

خوراك گوشت و سیب زمینی

نویسنده: softmax موضوع: غذاهای گوشتی، 

 

مواد لازم:
گوشت چرخ كرده= نیم كیلو
سیب زمینی آبپز شده= 1.5 كیلو
تخم مرغ خام= 1 عدد
فلفل دلمه ای ریز شده= 1 عدد
سیررنده شده= 1 حبه
پیاز= 2 عددبزرگ
هویج خام رنده شده= 3 عدد
پنیر پیتزا رنده شده= 1.5 بسته
نمك و فلفل= به میزان دلخواه
زردچوبه جهت گوشت= 2 قاشق مرباخوری
ادویه كاری جهت گوشت 1= قاشق مربا خوری
گوجه فرنگی سفت ریز شده 1= عدد جهت تزیین
فلفل دلمه ای ریز شده= 1 عدد جهت تزیین
نمك /زرد چوبه/ادویه كاری مقداری جهت مخلوط نمودن با سیب زمینی آبپز شده
روغن مایع به میزان لازم جهت سرخ كردن گوشت و چرب نمودن ظرف پیركس
طرز تهیه:
روغن را داخل ماهیتابه ریخته و پیاز را اضافه نموده و سرخ می نماییم سپس گوشت چرخ كرده را همراه با سیر رنده شده/ هویج ردنده شده و فلفل دلمه ای ریز شده تفت داده و سپس نمك و زردچوبه و ادویه و فلفل را نیز اضافه كرده و پس از مخلوط و سرخ كردن كنار می گذاریم.
در ظرفی سیب زمینی آبپز شده را با رنده  درشت رنده كرده و سپس 1 عدد تخم مرغ خام و كمی نمك و زردچوبه و ادویه اضافه نموده و خوب مخلوط میكینم سپس ظرف پیركس را چرپ نموده و مخلوط سیب زمینی را داخل آن ریخته و آنرا كاملا درته ظرف پهن كرده تا بصورت یكنواخت ظرف پر شود . سپس با مخلوط گوشت چرخ كرده روی سیب زمینی را كاملا بپوشانید و پنیر رنده شده پیتزا را روی آن بریزید و با فلفل دلمه ای و گوجه فرنگی خرد شده روی آنرا بپوشانید و یا بدلخواه تزیین نماییدسپس ظرف را بمدت 40 دقیقه درپنجره وسط فربا درجه حرارت 180 درجه سانتیگراد كه حدود 10 دقیقه قبل گرم شده است گذاشته تا پخته شده و ته سیب زمینی طلایی گردد سپس ظرف را از فر خارج كرده و بمدت 5 دقیقه كنار گذاشته سپس باهمان ظرف آنرا سرو نمایید. (نوش جان)
((در صورت تمایل می توانید مقدار 300 گرم قارچ برش داده شده و تفت داده شده با آبلیمو را با مخلوط مواد گوشت چرخ كرده مخلوط نمایید ))

 

() نظرات