تبلیغات
رامهرمز رامهرمز - طرز تهیه پنیر
 

طرز تهیه پنیر

نویسنده: softmax موضوع: دسر و مربا، 

 

مواد لازم:
شیر= 2لیتر
قرص پنیر= یك چهارم یا پودر پنیریك چهارم قاشق چای خوری
نمك= 2قاشق غذا خوری
طرز تهیه:
شیر را در ظرفی ریخته و روی حرارت می گذاریم تا ولرم شود به طوری كه دست را نسوزاند بعد آن را از روی حرارت بر می داریم
پودر یا قرص پنیرو نمك را در یك استكان آب حل كرده و به شیر اضافه می كنیم و 2قیقه هم می زنیم و در ظرف را می بندیم
یك ساعت بعد دوباره مایع را به هم می زنیم و نیم ساعت دیگر صبر می كنیم سپس مایه را داخل یك كیسه پارچه ای ریخته و آنرا آویزان می كنیم تا كاملاً آب آن گرفته شود بعد از 4ساعت پنیر آماده است .پنیر را در ظرف مناسبی قرار داده و مقداری نمك روی آن می پاشیم و در یخچال می گذاریم
تذكر: وقتی مایه را داخل كیسه ریختیم می توانیم به جای آنكه آن را آویزان كنیم در صافی گذاشته و در، روی آن بگذاریم و یك جسم سنگین روی آن قرار دهیم تا كاملاً آب گرفته شود

 

() نظرات